Matematik

RSA - kryptering

02. januar 2019 af Warrio - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg kan ikke huske, eller finde nogen steder, hvordan det nu var at man beregner det her ud. Opgaven ner vedhæftet som et billede.

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2019 af AskTheAfghan

Har du overvejet at bestemme 7·12, 7·17, 7·41, 7·43 og 7·45?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2019 af swpply (Slettet)

                                            \begin{align*} &\text{case }1: &&7\cdot12 = 84 \equiv 24 \mod 60\\ &\text{case }2: &&7\cdot17 = 119 \equiv 59 \mod 60\\ &\text{case }2: &&7\cdot41 = 287 \equiv 47 \mod 60\\ &\text{case }2: &&7\cdot43 = 301 \equiv 1 \mod 60\\ &\text{case }2: &&7\cdot45 = 315 \equiv 15 \mod 60\\ \end{align*}


Skriv et svar til: RSA - kryptering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.