Matematik
Sandsynlighed
04. januar 2019 af
matguy (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hvordan beregnes 2. i denne opgave
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-01-04 kl. 20.28.57.png
Svar #1
04. januar 2019 af oppenede

Da {X, Y} har {0,1,2} × {0, 1} som udfaldsrum har Z udfaldsrummet {0, 1, 2, 4, 5}, og sandsynligheden for hver er de samme som i den givne tabel, bortset fra at 1 både forekommer som (X, Y) = (0, 1) og (X, Y) = (1, 0). Derfor skal to af den oprindelige tabels sandsynligheder adderes for at få sansyndligheden for Z = 1.
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
