Matematik

Sandsynlighed

04. januar 2019 af matguy (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan løses del 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2019 af oppenede

P(X ≥ 12) = 1 - P(X ≤ 11) = 1 - CDFPois(10)(11)

Hvor   CDFPois(μ)(x) = ∑i=0..x PDFPois(μ)(i)
    og   PDFPois(μ)(i) = e · μi / i!


Svar #2
04. januar 2019 af matguy (Slettet)

Hvordan beregnes pois(10)(11) i hånden?


Svar #3
04. januar 2019 af matguy (Slettet)

Kan det udspecificeres


Svar #4
04. januar 2019 af matguy (Slettet)

Got it! tak


Svar #5
04. januar 2019 af matguy (Slettet)

Hvad svarer μ til


Svar #6
04. januar 2019 af matguy (Slettet)

Kan man opskrive eksemplet. Jeg kan desværre ikke komme frem til resultatet


Svar #7
04. januar 2019 af matguy (Slettet)

Det skal give 0,21, men dette kan jeg ikke få.


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. januar 2019 af swpply (Slettet)

                                        \begin{align*} \text{Pr}(X>12) &= 1 - \text{Pr}(X\leq12) \\ &= 1 - e^{-10}\sum_{k=0}^{12}\frac{10^k}{k!} \\ &= 1 - e^{-10}\cdot\frac{29657261}{1701} \\ &= 0.208\ldots \\ &\approx 0.21\end{align*}


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.