Fysik

Hvordan?

08. januar 2019 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke helt hvordan man kommer til den endlige formlen i forhold til de to formler man har. Håber der er nogle der kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: formel.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2019 af mathon

                  


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2019 af mathon


                 \small v=g\cdot t\Leftrightarrow t=\frac{v}{g}\qquad\textup{som indsat i nederste ligning}

\small \textup{giver:}   
                 \small \Delta s=\frac{1}{2}g\cdot \left ( \frac{v}{g} \right )^2=\frac{v^2}{2g}                


Skriv et svar til: Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.