Matematik

Integralregning

10. januar 2019 af xanax (Slettet) - Niveau: A-niveau

Denne opgave driller mig rigtig meget, jeg kan ikke helt gribe den an og ved ikke hvordan jeg skal starte eller slutte.

Opgaven er uden hjælpemidler


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2019 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. januar 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(x)&=\int g(x)\;dx\Downarrow \\ \int_{-1}^{2}g(x)\;dx&=f(2)-f(-1) \\ g(x)&=\int h(x)\;dx\Rightarrow g'(x)=h(x) \end{align*}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.