Matematik

differentialkvotient

12. januar 2019 af magnuslopan - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået dette for som en aflevering, forstår ikke hvordan man skal lave dem? nogle der kan hjælpe? 

billed er vedhæftet ...

Vedhæftet fil: mmmmmm.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2019 af StoreNord

Det er nemmere, hvis du omskriver:
                                    x\sqrt{x}=x^{1}\cdot x^{0.5}=x^{1+0.5}=x^{1.5}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2019 af oppenede

#1 Der står at opgaven er ikke at gøre sådan.

Produktreglen giver
   f1'(x) = 1·√x + x·1/(2√x)

herfra kan du gøre noget tilsvarende det i #1.


Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.