Matematik

Opgave C

16. januar 2019 af Becky4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg forstår ikke hvad de mener, er svaret ikke bare at jeg solver i cas?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2019 af mathon

b)
                  \small 10\cdot 1.20^x=30

                  \small 1.20^x=3

                  \small \log(1.20)\cdot x=\log(3)

                  \small x=\frac{\log(3)}{\log(1.20)}=6.02569\; timer=361.5\; minutter


Svar #2
16. januar 2019 af Becky4 (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: Opgave C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.