Fysik

Lineær bevægelse hjælp!!

17. januar 2019 af lålål (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er virkelig lost og min læres forklaring giver ingen mening...


Svar #1
17. januar 2019 af lålål (Slettet)

Opgaven som jeg mangler og ikke kan forstå

Vedhæftet fil:kk.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2019 af peter lind

a) De er en bvægelse med konstant accelleration. s(t) = ½at2+v0t+s0 så du kan direkte aflæse størrelserne

b) v=s'(t) og a(t)  = s''(t) så differentier s(t)

c) Indsæt 3,2 på t's plads og foretag udregningerne

d) løs ligningen s(t) = 0. Slå evt. løsningsformerne op i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. januar 2019 af mathon

                            \small \begin{array}{llcl} \textup{stedfunktion:}&s(t)&=&\tfrac{1}2{at^2}+v_0t+s_0\\\\ \textup{hastighedsdfunktion:}&s{\, }'(t)&=&at+v_0\\\\ \textup{acceleration:}&s{\, }''(t)&=&a \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. januar 2019 af mathon

i anvendelse:
                            \small \small \begin{array}{llcl} \textup{stedfunktion:}&s(t)&=&\tfrac{1}2\cdot\left ( 0.70\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot t^2+\left (-0.27\; \tfrac{m}{s} \right )\cdot t+\left (1.33\; m \right )\\\\ \textup{hastighedsdfunktion:}&s{\, }'(t)&=&\left ( 0.70\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot t+\left (-0.27\; \tfrac{m}{s} \right )\\\\ \textup{acceleration:}&s{\, }''(t)&=&0.70\; \tfrac{m}{s^2} \end{array}


Svar #6
18. januar 2019 af lålål (Slettet)

Mange tak!! Kæmpe hjælp


Skriv et svar til: Lineær bevægelse hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.