Matematik

Differentialregning

23. januar 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Hvordan løses denne opgave?

Diffirentier følgende funktioner:

f (x) = (3 + 2)^4

f (x) = √10 - x^2

f (x) = √5x + 1

Tusind tak skal I have på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2019 af peter lind

Brug at (a*xn+b)' = n*a*xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2019 af mathon

f (x) = (3 + 2)^4   ?     er næppe den mente funktion 

f (x) = √5x + 1
                          
menes f (x) = √(5)x + 1
                        
  eller     f (x) = √(5x) + 1     ?


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.