Matematik

brug for hjælp i matematik opgave 3 og 2.

30. januar 2019 af bob2thetop (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ved ikke hvordan, jeg skal komme vide. jeg forstår ikke opgave 2 eller 3. 

Det ville være rart hvis noget kunne hjælpe. 

tak på forhånd

Vedhæftet fil: Dok3.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2019 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2019 af MatHFlærer

Opgave 2 er lige til. Du kan se på grafen, at x=0\vee x=6

Opgave 3 skal du måske zoome lidt ind på. Bestem hældningen for tangenten i t=50, dvs. hældningen af linjen angivet på figuren.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2019 af Oxedizor (Slettet)

#2

Opgave 2 er lige til. Du kan se på grafen, at x=0\vee x=6

Opgave 3 skal du måske zoome lidt ind på. Bestem hældningen for tangenten i t=50, dvs. hældningen af linjen angivet på figuren.

For at finde den pæcise hældningsen af tangenten, kan du finde afledet af funktionen ved 50. (\frac{d}{dx})


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2019 af MatHFlærer

Væksthastigheden v

v=\frac{\Delta N}{\Delta t}=0.75

Eller N'(50)=0.75


Skriv et svar til: brug for hjælp i matematik opgave 3 og 2.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.