Matematik

opg hjælp

31. januar 2019 af Willy321 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej!

hvordan skal jeg regne denne opgave?

5+3 * (-5+2) - 4

håber i kan hjælpe hurtigt

da det haster


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2019 af mathon

                \small \small 5\quad +\quad3\cdot (-5+2)\quad -\quad4\qquad\textup{\textbf{3} led}

                \small \small 5\quad +\quad3\cdot (-3)\quad -\quad4

                \small 5\quad +\quad (-9)\quad -\quad4

                \small 5 -9 -4=-8


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2019 af PeterValberg

5 + 3·(-5 + 2) - 4 = 5 + 3·(-3) - 4 = 5 - 9 - 4 = -8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: opg hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.