Matematik

Hjælp jeg har en aflevering til på mandag jeg stresser

02. februar 2019 af Kiwikiwii (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Jeg er lidt i tvivl om det i parentesen giver 3a eller 4
2(a+3)

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2019 af mathon

               \small 2\cdot (a+3)=\left ( 2a+3 \right )=2a+6


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2019 af VietCoungVu

#0

2 gange a= 2a

2 gange 3= 6

Svaret er 2a plus seks


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2019 af ringstedLC

#1: Ups!

\begin{align*} 2(a+3) &= 2\cdot a+2\cdot 3=2a+6 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2019 af mathon

trykfejl:
               \small \small 2\cdot (a+3)=\left ( 2a+6 \right )=2a+6


Skriv et svar til: Hjælp jeg har en aflevering til på mandag jeg stresser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.