Matematik

Hjælp med =3r+2

05. februar 2019 af annika78 - Niveau: 9. klasse

y=3r+2 hvem kan hjælpe mig med det


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2019 af Moderatoren

Skriv hvad du har brug for hjælp til.

Skriv også gerne en anden overskift end "matematik", da du så sikkert får hurtigere hjælp. Skriv i overskriften hvad din tråd handler om.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2019 af mathon

        \small r=\frac{y-2}{3}


Skriv et svar til: Hjælp med =3r+2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.