Matematik

bestem en ligning

05. februar 2019 af TinaS1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bestem en ligning for den rette linje, der går gennem punkterne (7,2) og (7,6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2019 af oppenede

Da du har to (forskellige) punkter med x-værdi 7 så er ligningen

  x = 7

Hvis du i et koordinatsystem tegner en linje gennem to forskellige punkter med x-værdi 7, så vil alle de punkter du rammer stadig have x-værdi 7 (og dermed opfylde  x=7), mens alle de punkter du ikke rammer har en anden x-værdi end 7. Dvs. ligningen  x=7  svarer præcis til den linje dine givne punkter fastlægger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2019 af PeterValberg

#0

Se eventuelt video nr. 4 og 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: bestem en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.