Fysik
Formfaktor
06. februar 2019 af
Densejeo
-
Niveau: B-niveau
Hej SP
Har et problem med at finde formfaktoren, da jeg ikke kan finde ud af at finde luftmodstanden.
vedhæftet er forsøget, hvor jeg vil mene luftmodstanden gerne skulle fremgå
Tak på forhånd
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-02-06 kl. 15.54.27.png
Svar #1
06. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)
Der hvor hastigheden er konstant (dvs. har nået sit maksimum), gælder der
Fluft = Ftyngde <=>
½*ρluft*cw*A*vmax2 = m*g <=>
cw = 2m*g/(ρluft*A*vmax2)
Du kan aflæse vmax til -2,784 m/s.
Skriv et svar til: Formfaktor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
