Fysik

Solen og hjernen

07. februar 2019 af Sodiom - Niveau: C-niveau

Hej,

Er der en der kan hjælpe mig med følgende?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2019 af mathon

sidste opgave:
                           \small E_{\textup{\aa r}}=\left ( 1\; \tfrac{J}{s} \right )\cdot \left ( 3.156\cdot 10^7\; s \right )=3.156\cdot 10^7\; J=8.77\; kWh

\small 1\; kWh=3.6\cdot 10^6\; J


Svar #3
07. februar 2019 af Sodiom

Vil du mene, at svaret til den første opgave er ca. 4 gange større?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Det er rigtigt.


Skriv et svar til: Solen og hjernen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.