Matematik

Eksponent

20. februar 2019 af Ryder - Niveau: B-niveau

Hej derude jeg sidder fast med et par opgaver. Så tænkte på om I kunne hjælpe, med at løse en af dem, så jeg kan bruge det samme princip til de andre. Opgaven lyder således 4*11^3x=9

Håber I kan hjælpe, tak på forhånd.

-Ryder


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

4 * 113x = 9  <=>

113x = 9/4  <=>

log(113x) = log(9/4)  <=>

3x * log(11) = log(9/4)  <=>

x = log(9/4) / (3 * log(11))  <=>

x = 0,1127


Svar #2
20. februar 2019 af Ryder

#1

4 * 113x = 9  <=>

113x = 9/4  <=>

log(113x) = log(9/4)  <=>

3x * log(11) = log(9/4)  <=>

x = log(9/4) / (3 * log(11))  <=>

x = 0,1127

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

...


Skriv et svar til: Eksponent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.