Matematik

procentregning

21. februar 2019 af 3milia (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej- Er der nogle der kan hjælpe mig med den her opgave da jeg ikke selv forstår den.

Et firmas omsætning vokser i 5 på hinanden følgende år med hhv.

3%, 5,5%, 4%, 6,2%, 9,2%

a) Hvor stor har den gennemsnitlige årlige procentiske vækst været?

b) Hvor stor har den samlede procentiske vækst været over hele perioden?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2019 af mathon

                \small \left ( 1+r_g \right )^5=\left (1.03 \right )\cdot \left (1.055 \right )\cdot\left ( 1.04 \right )\cdot\left (1.062 \right )\cdot\left (1.092 \right )\cdot


Svar #2
21. februar 2019 af 3milia (Slettet)

tak, for hjælpen


Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.