Matematik

f(x)=0

21. februar 2019 af Holmo123 - Niveau: B-niveau

f(x)= x+ 5x3 .15x- 5x+14 

Skal løse ligning f(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Hvad er dit eget bud?


Svar #2
21. februar 2019 af Holmo123

Jeg ved at jeg skal sætte den lig 0 men ved ikke hvordan jeg så skal regne den der fra


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2019 af peter lind

Brug dit CAS værktøj


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Brug dit CAS værktøj

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.