Matematik

Binomialfordelingen

25. februar 2019 af Gymsv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til opgave c

På forhånd tak

god dag


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2019 af peter lind

Jeg kan ikke læse denne fil. Kan du ikke vedlægge den i pdf format


Svar #2
25. februar 2019 af Gymsv (Slettet)

Jo selvfølgelig:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2019 af peter lind

Du skal antage at den gamle fordeling stadig gælder så du har nu en binomialfordelig med n = 121, p= 0,038

Se om P(X≤6) < 0,10 hvis den er det, skal du godtage en forbedring.

NB du behøver ikke at udregne P(X=i) for alle i indtil 6. CAS værktøj og regneark har den kumulerede sandsynliged. Slå evt. op i hjælpefunktionen eller manual


Skriv et svar til: Binomialfordelingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.