Matematik

problemregning

27. februar 2019 af cutecut722 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej..

kan du godt give mig svaret på hvad  0,328km (plus) 2540m (plus) 2,2km =.............


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af Moderatoren

Hvad har du problemer med når du selv skal lægge det sammen?

Kan du regne fra m til km?

1000 m = 1 km


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2019 af xmathpert

"k" i km står for "kilo" som betyder 1000, altså km=1000m

Så der går 1000m på én km


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2019 af SuneChr

Den gamle regneregel fra landsbyskolen gælder stadig:
Samme enhed
Komma under komma
Læg sammen


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2019 af mathon

                                       \small \begin{array}{lr} &0{,}328\; km\\ &2{,}540\; km\\ &\underline{2{,}200\; km}\\ &5{,}068\; km \end{array}


Skriv et svar til: problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.