Matematik

Vinkel mellem a og b. Bestem |b|

27. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af janhaa

a x b = |a|*|b|*sin(30) 

a x b = 7 = 5*|b|*sin(30) 

|b| = 14/5


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2019 af MatHFlærer

Nogen gange er det en god idé at prøve selv, og spørge efter hints end at få udregningerne serveret...

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2019 af AMelev


Skriv et svar til: Vinkel mellem a og b. Bestem |b|

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.