Matematik

integralregning

28. februar 2019 af TKCA1 - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe med opgaven, og forklarer hvordan man kommer frem til det osv, så det giver mening for mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2019 af janhaa

I=2x^3-x^2|_1^2=12-1=11


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2019 af peter lind

Bestem en stamfunktion til integralet. Brug her at en stamfunktion til axn er axn+1/(n+1)

Beregn derefter F(2)-F(1)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2019 af AMelev

Folkeskole og B-niveau passer ikke rigtigt sammen.
Opdater lige din profil, så kan vi bedre vurdere, hvilke værktøjer, du har at gøre brug af. 


Svar #5
28. februar 2019 af TKCA1

Hvad er l? Der hvor der står l=2x^3....


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2019 af AMelev

Husk nu at opdatere din profil!

Det er ikke I. Det er en lidt anden skrivemåde end den, du måske kender. 
\int_{a}^{b}f(x)dx=\left [ F(x) \right ]^b_a=F(b)-F(a)

Så der står
 \int_{1}^{2}(6x^2-2x)dx=\left [ 2x^3-x^2 \right ]^2_1=....

Indsæt øvre grænse og træk værdien af nedre grænse fra.


Svar #7
28. februar 2019 af TKCA1

Hvordan opdaterer jeg min profil?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. februar 2019 af peter lind

Gå ind i profil næstyderst i øverste række


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.