Matematik

Bestem k?

03. marts 2019 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med disse to opgaver??

Vedhæftet fil: bestem k.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2019 af Studentos

Opgave 2:

Beregn prikproduktet.

Opgave 3:

Bestem determinanten det(\underset{a}{\rightarrow},\underset{b}{\rightarrow})=0 .

Beregn så ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2019 af mathon

Opgave 2a)

                     \begin{pmatrix} 1-3k\\ 2 \end{pmatrix}\begin{pmatrix} 4\\10 \end{pmatrix}=0

                     4-12k+20=0

                     12k=24

                     k=2
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2019 af mathon

Opgave 3a)

                     \small \begin{vmatrix} 2 &6 \\ 8&8+4k \end{vmatrix}=0

                     \small 16+8k-48=0

                     \small 8k=32

                     \small k=4


Skriv et svar til: Bestem k?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.