Matematik

Sinus

03. marts 2019 af VietCoungVu - Niveau: 8. klasse

Hvordan bliver v=sin−1(0,6)v=sin−1(0,6)v=36,87°

Please giv en mellem regning. -1 gange 0,6= 36,87 grader??????? What Hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2019 af AskTheAfghan

Der skulle stå sin-1, ikke sin-1. Det drejer sig om at finde vinklen v der opfylder sin(v) = 0.6.

I det her tilfælde får man v = sin-1(0.6) af særlige årsager. Brug lommeregner for at bestemme sin-1(0.6).


Svar #2
03. marts 2019 af VietCoungVu

Hvis jeg ville det vil jeg have gjort det, men kan man ikke regne det i hånd?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2019 af mathon

    Nej.


Skriv et svar til: Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.