Matematik

Konfidensinterval

04. marts 2019 af glife (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey nogle der kan hjælpe med følgende opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2019 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n=1000 og p = 0,06. Du skal finde  a af P(X<a) = 0.025 og b af P(x>b) = 0,025


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2019 af AMelev

Se den officielle formelsamling s. 32 (191).


Skriv et svar til: Konfidensinterval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.