Matematik

hjælp til emneopgave

07. marts 2019 af Klaus17 - Niveau: C-niveau

hej :) 

har fået en emneopgave for og ved ikke hvordan denne opgave skal løses. 

der antages, at sammenhængen mellem afsat mængde af en vare x på et marked og prisen P kan udtrykkes ved funktionen P(x) med følgende forskrift:

prisen P: p(x)=-0,04x+48

ved hvilken afsætning x er prisen 0?

ved hvilken pris er afsætning 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2019 af PeterValberg

ved hvilken afsætning x er prisen 0?

 løs ligningen p(x) = 0     .... altså:  -0,04x + 48 = 0

ved hvilken pris er afsætning 0?

Bestem tallet p(0), du skal med andre ord indsætte x = 0    ..... altså:    p(0) = -0,04·0 + 48

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp til emneopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.