Matematik

Lineære.

07. marts 2019 af Erick1973 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt udfordringer med denne opgave :-( Håber en kan hjælp mig.

Spørgsmålet lyder:

Følgende funktioner er lineære. Bestem deres regneforskrift.

Funktionen g, hvis graf har hældningstallet 1 og går gennem punktet C (1,9)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2019 af janhaa

g(x) = x + b

9 = 1 + b

b = 8

dvs:

g(x) = x + 8


Skriv et svar til: Lineære.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.