Matematik

Procent

12. marts 2019 af Jlanther - Niveau: 8. klasse

Kan i hjælpe her med at svare

20 % af et beløb er 50 kr. Hele beløbet er


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2019 af PeterValberg

20% er det samme som en femtedel ..... 
så hele beløbet må være 50 gange 5, ikke sandt?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2019 af ringstedLC

Eller:

\begin{align*} Bel\o b &= \frac{50\cdot 100}{20}=50\cdot 5=250 \;kr \end{align*}


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.