Matematik

Vektorer, hjælp takkkk

12. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg har brug for hjælp til nogle opgaver med vektorer, jeg sidder rimelig fast lige nu. Billede med opgaverne er vedhæftet. Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2019 af 1Help1 (Slettet)

Hej, 
Til opgave 3 kan du prøve at læse dette link. Der forklarer de, hvordan man kan finde arealet. Der er også eksempler. :)
https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/vektorer-i-2d/determinant


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2019 af 1Help1 (Slettet)

Men ellers har jeg vedhæftet opgave 3. Vil råde dig til at læse hjemmesiden, som jeg skrev før.

Vedhæftet fil:Opgave 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2019 af 1Help1 (Slettet)

Og her er opgave 2.
Hvis du har facit til opgaven, så tjek lige om det kan være korrekt (bare lige for en sikkerhedsskyld). :)

Vedhæftet fil:Opgave 2.PNG

Svar #4
12. marts 2019 af TGGYM

Mange tak for hjælpen, er der alle mellem regninger med på billedet? For den opgave jeg laver lige nu er uden hjælpmidler


Svar #5
12. marts 2019 af TGGYM

Jeg har ikke noget facit, desværre


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2019 af mathon

            \small A_{par\! allellogram}=\begin{Vmatrix} -7 &-11 \\ 2 &4 \end{Vmatrix}=\left | -7\cdot 4-2\cdot (-11) \right |=\left | -28+22 \right |=\left | -6 \right |=6


Skriv et svar til: Vektorer, hjælp takkkk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.