Fysik

El-teknik

13. marts 2019 af CaroHR (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er enhedsstørrelsen kW et arbejde eller en effekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af thelittlehelper (Slettet)


Svar #2
13. marts 2019 af CaroHR (Slettet)

Tak for det!


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2019 af ringstedLC

#0:

\begin{align*} Arbejde &= Energi =Str\o m\cdot Sp\ae nding\cdot Tid \\ W &= E =I\cdot U\cdot t\;\left ( N\cdot m=A\cdot V\cdot s=J \right ) \\\\ Effekt &=Str\o m\cdot Sp\ae nding = Energi\;pr.\; tidsenhed \\ P &= I\cdot U = E\cdot t^{-1}\;\left (A\cdot V= \frac{N\cdot m}{s}=W \right ) \end{align*}

Effekt er en øjebliksværdi. Arbejde/energi er effekt over en tid.


Skriv et svar til: El-teknik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.