Matematik

bro over en vejbane

13. marts 2019 af mi28 - Niveau: A-niveau

hej hjælp lidt med opgaven. pls.

Vedhæftet fil: mm.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2019 af mathon

a)
                          \small \left | AG \right |=2\cdot 16.6\cdot \sin(49\degree)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2019 af mathon

b)
       Hvis AG ligger på koordinatsystemets x-akse og D  ligger på koordinatsystemets y-akse
       har parablen
       ligningen:
                                \small y=ax^2+5.2
       hvoraf for F
                                \small 4.3=a\cdot \left ( 16.6\cdot \sin(49\degree) \right )^2+5.2

                                \small a=-0.005734

       parabelligning:
                                \small y=-0.005734x^2+5.2


Svar #4
13. marts 2019 af mi28

tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. marts 2019 af MatHFlærer

Husk at regn efter og forsøg selv, det er den bedste måde at lære det på.


Skriv et svar til: bro over en vejbane

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.