Matematik

Trekant

15. marts 2019 af Emil0001 - Niveau: C-niveau
Hej venner! :) ved I hvordan jeg kan løse den her opgave?

Figuren viser en skitseag trekant PQR, hvor vinkel Per spids.
Det oplyses at |PQ| =5 og |PR|= 5 og at trekantens areal er 12 .
- Bestem vinkel P ved beregning.

På forhånd tak! :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2019 af peter lind

Brug arelal = ½*PQ||PR|*sin(P)


Svar #2
15. marts 2019 af Emil0001

Bliver det så ik til: Sin(P)= T/(0,5*PQ*PR)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2019 af peter lind

jo


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.