Matematik

Fp10

17. marts 2019 af MUHAMMMAD (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej derude, 

jeg har regnet opgave 4,2 

men er ikke sikker om den er løst korrekt. 

er der nogle der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2019 af ringstedLC

Næste gang tager du lige selv et billede af din opgave og vedhæfter det.

\begin{align*} Stigning_{\%} &= \frac{\left (Art_{2015}-Art_{1945} \right )\cdot 100}{Art_{1945}}\%=\;?\% \end{align*}

Hvis du har tabellen i en Excel-fil, kan du få den til at regne det ud.


Svar #2
17. marts 2019 af MUHAMMMAD (Slettet)

Hej igen. 

kunne du også lige hjælpe med opg. 4,4 

det er den eneste jeg mangler inden jeg skal aflevere 23:59 


Skriv et svar til: Fp10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.