Matematik

Andengradsligninger med nulreglen

19. marts 2019 af Annas975 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej jeg er lidt i tvivl om opgaven forneden hvor nulreglen anvendes. Hvad gør man??

(X2+4x+5)*(2x-3)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2019 af janhaa

2x-3=0 og 
x^2+4x+5=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2019 af mathon

               \small \underset{positiv}{\underbrace{\left ( x^2+4x+5 \right )}}\cdot 2(x-\tfrac{3}{2})=0

                \small x=\tfrac{3}{2}


Skriv et svar til: Andengradsligninger med nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.