Matematik

Tværsnit

20. marts 2019 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

Hej, er der en herinde som kan hjælpe mig med nogle opgaver som omhandler tværsnit? Opgaverne er vedhæftet som fil

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. marts 2019 af mathon

a)
                         \small A=\underset{rektangel}{\underbrace{{3.4\cdot 2.2})}}+\underset{trapez}{\underbrace{\frac{1}{2}\cdot \left ( 7.0-3.4 \right )\cdot \left ( 2.2+0.7 \right )}}


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2019 af mathon

b)
                         \small \tan(v)=\frac{7.0-3.4}{2.2-0.7}

                         \small v=\tan^{-1}\left (\frac{7.0-3.4}{2.2-0.7} \right )


Skriv et svar til: Tværsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.