Matematik

Procent

22. marts 2019 af Jlanther - Niveau: 7. klasse

På 7 årgang på skolen er der 100 elever 40 af eleverne er piger 

hvor mange procent er piger

hvor mange procent er drenge


Svar #1
22. marts 2019 af Jlanther

#0

På 7 årgang på skolen er der 100 elever 40 af eleverne er piger 

hvor mange procent er piger

hvor mange procent er drenge


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2019 af Moderatoren

Prøv at se om du kan finde hvad 100 % er. Hvad tænker du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2019 af OliverHviid

100% af eleverne=100

1% af eleverne=1

40% af eleverne=40 (pigerne)

Hvor mange procent er så drenge, tror du?


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.