Matematik

sandsynlighed

23. marts 2019 af maria362 - Niveau: C-niveau

Har problemer med begge spørgsmål, og problemer med at forstå hændelsen

Håber at I kan hjælpe.

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2019 af StoreNord

a)   Summen af sandsynlighederne er 1.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2019 af janhaa

1)

P(1)=P(3)=P(4)=P(5)=x

4x + 2x + 0,4 = 1

6x = 0,6

x = 0,1

2)

P(3 u 4) = 0,1*0,9*2-0,1= 0,17

P(5)+P(6) = 0,1+0,4=0,5

P(ikke under 2) = P(ikke 1) = 1 - P(1) = 0,9


Svar #3
23. marts 2019 af maria362

#2

1)

P(1)=P(3)=P(4)=P(5)=x

4x + 2x + 0,4 = 1

6x = 0,6

x = 0,1

2)

P(3 u 4) = 0,1*0,9*2-0,1= 0,17

P(5)+P(6) = 0,1+0,4=0,5

P(ikke under 2) = P(ikke 1) = 1 - P(1) = 0,9

mange tak, og god dag 


Svar #4
24. marts 2019 af maria362

#2

1)

P(1)=P(3)=P(4)=P(5)=x

4x + 2x + 0,4 = 1

6x = 0,6

x = 0,1

2)

P(3 u 4) = 0,1*0,9*2-0,1= 0,17

P(5)+P(6) = 0,1+0,4=0,5

P(ikke under 2) = P(ikke 1) = 1 - P(1) = 0,9

Har lige fået kigget på dit svar, og kan du muligvis uddybe? Jeg forståe ikke helt selve P(6) = 0,4 osv. hvad menes der med disse kommatal og hvorfor benyttes der gange i P(2)=2*P(1), regner med at disse tal tilhøre opgave 2


Svar #5
24. marts 2019 af maria362

#1

a)   Summen af sandsynlighederne er 1.

Når jeg skal lave en sandsynlighedstabel, vil det så sige at sandsynligheden bare hedder \frac{1}{6} og udfaldene er 1,2,3,4,5,6?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. marts 2019 af oppenede

Jeg forståe ikke helt selve P(6) = 0,4

Det står direkte i opgaven?! Det betyder at terningen, gennemsnitligt set, slår seks 0.4 ud af 1 gange, også kaldet 40% af gangene, eller 40 ud af 100 gange. 40/100 = 0.4


Svar #7
24. marts 2019 af maria362

#6

Jeg forståe ikke helt selve P(6) = 0,4

Det står direkte i opgaven?! Det betyder at terningen, gennemsnitligt set, slår seks 0.4 ud af 1 gange, også kaldet 40% af gangene, eller 40 ud af 100 gange. 40/100 = 0.4

jeg spurgte fordi at jeg ikke kendte svaret. Jeg er ikke den bedste til matematik, og man lærer jo ikke hvis man ikke spørg. 


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.