Matematik

Bestem forskriften for f

28. marts 2019 af Marcus4560 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået et spørgsmål som lyder sådan her:

Grafen for en lineær funktion f går igennem punkterne P(2,9) og Q(4,5)
Bestem en forskrift for f

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an

Matematik er ikke lige min stærke side (: Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2019 af Studentos

Følg denne guide her, så er du godt på vej. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2019 af janhaa

slope: -4/2 = -2 = a

y = ax + b = -2x + b

velger P:

9 = -2*2 + b

b= 13

y = -2x + 13


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. marts 2019 af mushini

\frac{y2-y1}{x2-x1}=a


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se s. 17 Figur samt (80) & (81).


Skriv et svar til: Bestem forskriften for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.