Matematik

Parabler & primærproduktion

30. marts 2019 af NW12 - Niveau: B-niveau

Halløj! Jeg sidder med disse to opgaver som jeg ikke helt kan finde ud af, nogen som kan hjæpe?:)). På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Opgave 1.png

Svar #1
30. marts 2019 af NW12

Her er den anden opgave

Vedhæftet fil:Opgave 8.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2019 af StoreNord

I opgave 1 er P en glad parabel, så dens a er positivt.
Dens diskriminant er negativ.
Q har en diskriminant større end 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2019 af ringstedLC

P er en glad parabel, hvilket giver dig a's fortegn. Den har 0 løsninger, hvilket siger noget om diskriminanten og dens skæring med y-aksen (0,c?) ligger over x-aksen, hvilket giver dig c's fortegn.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2019 af ringstedLC

a) Bestem a og b

b) Løs f(x) = 40


Svar #6
30. marts 2019 af NW12

Hvordan kan jeg bestemm a og b? Skal jeg bruge CAS værktøj?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. marts 2019 af ringstedLC

Det hjalp vi dig med i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1885399,

hvor du også skulle bestemme en lineær forskrift.

\begin{align*} a &= \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1} \\ b &= y-ax \end{align*}


Svar #8
30. marts 2019 af NW12

Nåre ja, tak

Skriv et svar til: Parabler & primærproduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.