Fysik

Hospitalsfysik

03. april 2019 af Gymelev4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har brug for hjælp til en opgave i fysik

A0=450MBq     &     t1=0     &     t2=1,0h     &     t3=1,5h     &     t4=2,0h

En patient får injiceret A0 og befinder sig i PET-hvilerummer fra t1 til t2, hvorefter blæren tømmes og patienten ligger i PET/CT-skanner fra t3 til t4. Væggene består af 10cm tykke betonvægge.

1) Bestem den strålingsdosis en bioanalytiker modtager på den anden side af væggen.

2) Bestem den årlige modtagne strålingsdosis ved 8 processer dagligt, 225 dage om året.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2019 af mathon

                          \small \small I=I_0\cdot e^{-\mu _{beton}\cdot (10\; cm)}


Skriv et svar til: Hospitalsfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.