Matematik

HJÆLP!

04. april 2019 af SKNAA (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke finde ud af disse to opgaver...


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe dig:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2019 af PeterValberg

a) indsæt x = 23 i forskriften

y_{\text{(23 cm)}}=0,0117\cdot 23^{2,97}=....\text{\,g}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2019 af PeterValberg

b) Se video nr. 2 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se. s. 14 (68)
Når en størrelse øges med p% = r (vækstrate) ganges den med 1 + r (fremskrivningsfaktor).


Svar #5
04. april 2019 af SKNAA (Slettet)

Tusinde tak!!


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.