Matematik

vektor

07. april 2019 af tobias0330 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

jeg er brug for hjælp til opgave c. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: øvelse.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2019 af ringstedLC

Når to vektorer er parallelle er der "noget", der er 0. Det "noget" kan også bruges til arealet. 


Svar #2
07. april 2019 af tobias0330 (Slettet)

længden af krydsproduktet? ej jeg er virkelig forvirret vil du ikke nok hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2019 af OliverHviid

Ja, hvis længden af krydsproduktet er lig 0, så er de to vektorer parallelle.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2019 af mathon

          \small \left|\overrightarrow{AE}\times \overrightarrow{GI}\right|=|\overrightarrow{AE}|\cdot|\overrightarrow{GI}|\cdot\sin(v)\quad \textup{som er lig med 0 for v=0 og v=180}\degree\small \left|\overrightarrow{AE}\times \overrightarrow{GI}\right|=|\overrightarrow{AE}|\cdot|\overrightarrow{GI}|\cdot\sin(v)\quad \textup{som er lig med 0 for v=0 og v=180}\degree\left|\overrightarrow{AE}\times \overrightarrow{GI}\right|=|\overrightarrow{AE}|\cdot|\overrightarrow{GI}|\cdot\sin(v)\quad \textup{som er lig med 0 for v=0 og v=180}\degree

          \textup{n\aa r }\overrightarrow{AE}\text{ er parallel med }\overrightarrow{GI}


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2019 af AMelev

\overrightarrow{AE}||\overrightarrow{GI}\Leftrightarrow \overrightarrow{AE}\textup{x}\overrightarrow{GI}=\vec{0}, men \overrightarrow{AE}\textup{x}\overrightarrow{GI}=(300,-673,1831)\neq \vec{0}, så ....

Areal af AEIG = Areal af AEI + Areal AGI =|\frac{1}{2}\overrightarrow{AE}\textup{x}\overrightarrow{EI}|+ |\frac{1}{2}\overrightarrow{AG}\textup{x}\overrightarrow{GI}|.


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.