Spansk
Plaza los higuitos betydning?
08. april 2019 af
christinacomaco (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Jeg har forsøgt at finde en oversættelse flere steder uden held.
Er der nogen, der kan hjælpe. Jeg ved selvfølgelig godt hvad plaza betyder :-)
Nogle har forslået, at det betyder fignetorvet, men det kan jeg ikke få til at passe.
Er der nogen, der kan hjælpe. Jeg ved selvfølgelig godt hvad plaza betyder :-)
Nogle har forslået, at det betyder fignetorvet, men det kan jeg ikke få til at passe.
Svar #1
09. april 2019 af jbmm (Slettet)
higo = figen (frugten)
higuito = higo + diminutiv-endelsen -ito = lille figen
los higuitos = de små figner
figentræ = higuera
Måske henviser det til en plads med et figentræ (med små figner)
eller en plads hvor man sælger/solgte figner.
Skriv et svar til: Plaza los higuitos betydning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
