Matematik

Vektorregning - akut

11. april 2019 af Poro (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med en opgave vedrørende vektorregning. Jeg har vedhæftet opgaven. Er ikke helt på bare bund, er bare usikker på fremgangsmåde.

Vedhæftet fil: portstudie.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af mathon

cirkel:
               \small \left (x-2 \right )^2+\left (y+1 \right )^2=10^2

a)
               m\textup{:}\quad\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}= \begin{pmatrix} 2\\-1 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -4\\3 \end{pmatrix}\qquad t\in\mathbb{R}
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af mathon

b)
               \small l\textup{:}\quad\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}= \begin{pmatrix} 2\\0 \end{pmatrix}+s\cdot \begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix}\qquad s\in\mathbb{R}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2019 af mathon

c)
        \textup{sk\ae ring kr\ae ver:}
               \small 2-4t=x=2+3s
               \small -1+3t=y=4s      


Skriv et svar til: Vektorregning - akut

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.