Matematik

Procenter

11. april 2019 af Tohau (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej nogle der kan hjælpe med de her to opgaver? 

Tak på forhånd

Hvor stor er ændringen blandt de 13-årige fra 2005 til 2006 i procentpoint?
Hvor stor er ændringen blandt de 13-årige fra 2005 til 2006 i procent?

2005 = 17%                2006 = 6%


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2019 af StoreNord

i procentpoint:         17-6 = 11

i procent:               \frac{(17-6)}{17}\cdot 100


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2019 af oppenede

Fra 2005 til 2006 er ændringen -11 procentpoint.

Procentvis ændring:
   -11/17 ≈ -0.6471 = -64.71%


Skriv et svar til: Procenter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.