Matematik

sandsynlighedsregning

17. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe med denne? Gerne med en god fremgangsmåde, da jeg gerne vil lære hvordan man regner der ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2019 af AMelev


X = antal, der består riffelprøven X ~ b(20,72%)

a) P(X = 10) Beregn med formlen for binomialsandsynlighed eller brug dit CAS-værktøj.

b) P(X = 20) Beregn med formlen for binomialsandsynlighed eller brug dit CAS-værktøj.

c) P(X ≥ 1) = 1 - P(X = 0)  Beregn med formlen for binomialsandsynlighed eller brug dit CAS-værktøj. 


Svar #2
19. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet)

Kan du give mig et ekspempel på udregningen med a, hvor du har beregnet den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2019 af AMelev

Du kan bruge dit CAS-værktøj (hvilket bruger du?)
Ellers kan du benytte formlen fra den officielle formelsamling s. 31 (188). 
Er dette ikke nok, så spørg igen.


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.