Matematik

Besparelse

22. april 2019 af Lektiehjælp123456 - Niveau: 8. klasse

Man kan købe et rabathæfte med 42 kuponer til 190 kr. Ida skal bruge 6 kuponer pr. tur i rutsjebanen. 

Hvor meget soarer Ida pr. tur ved at købe et rabathæfte?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2019 af mathon

Du har ikke oplyst, hvad det koster pr tur uden rabatkuponer, hvorfor besparelsen ikke kan beregnes.


Svar #2
22. april 2019 af Lektiehjælp123456

Det koster 30 kr. pr tur uden rabathæfte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2019 af mathon

                             \small \begin{array}{llrclclcl} \textup{besparelse:}&\textup{kr:}&30-\frac{190\cdot 6}{42}&=&2.86 \end{array}


Skriv et svar til: Besparelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.