Matematik

Beviser

26. april 2019 af MariaBz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået til opgave at bevise dette, er der en der kan hjælpe? 

Vedhæftet fil: bevis.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2019 af Mathias7878

Se evt

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=544102

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2019 af Mathias7878

For at bevise at f'(x) = a af f(x) = ax+b benyttes tretrinsreglen.

Se evt

https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/tretrinsreglen

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2019 af PeterValberg

og/eller se video nr. 16 på denne videoliste < LINK >
I videoen er det dog differentialkvotienten for f(x) = x2
der bestemmes, men princippet er det samme

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2019 af AMelev

Se evt 08 i denne playliste.


Skriv et svar til: Beviser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.