Matematik

indekstal

27. april 2019 af grothen95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Tabellen viser prisen og indekstallet for portoen på et A-brev i tre forskellige år. 2010 2014 2016 Porto på et A-brev i kr. 5,50 19,00 Indekstal 100,0 163,6 a) Bestem prisen for portoen på et A-brev i 2014 og indekstallet for 2016.
hvordan finder man portoen ? har fundet indekstallet ?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2019 af Capion1

\frac{indeks_{2010}}{pris_{2010}}=\frac{indeks_{2014}}{pris_{2014}}=\frac{indeks_{2016}}{pris_{2016}}


Svar #2
28. april 2019 af grothen95 (Slettet)

så finder man portoen så ? 


Svar #3
28. april 2019 af grothen95 (Slettet)

og  hvor finder man prisen henne ? kan jeg ikke se på spørgsmålet kun indekstall


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2019 af Capion1

Du skal sætte de størrelser, du kender, ind i # 1.
Der kan herved udtages en ligning med kun en ubekendt, som du løser.
Det kan være   (I) = (II), (I) = (III) eller (II) = (III)
Jeg kan ikke klart se af # 0, hvad du kender.


Svar #5
29. april 2019 af grothen95 (Slettet)

det forstod jeg ikke en pind af beklager, hvordan mener du? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. april 2019 af Capion1

Udfyld skemaet med de oplysninger du har fået:

     _______2010     2014     2016
     indeks |           |            |          |
     pris     |           |            |           |


Skriv et svar til: indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.